م. عمار سعدالدين محمد شفيق

Image

الأسم الثلاثي:  عمار سعدالدين محمد شفيق                     اضغط هنا C.V ENGLISH

البريد الالكتروني:  عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.

المؤهلات العلمية شهادة الماجستير

الخبرة العملية تدريس مواد للمراحل كافة \ نشر عدة بحوث علمية

التدريب (اسم الجهة التدريبية والمدينة وفترة التدريب):

المعلومات الجامعية

الكلية:  الزراعة الحويجة

الفرع أو القسم : المكننة والمعدات الزراعية

اللقب العلمي:  مدرس

الشهادة : ماجستير

تاريخ الحصول على الشهادة: 2014\1\5

الجامعة والكلية المانحة :جامعة تكريت \كلية التربية للعلوم الصرفة

الدولة: العراق

التخصص العام:  الكيمياء

التخصص الدقيق:  الكيمياء العضوية

معلومات التواصل مع الأستاذ  \\\\

البحوث المنشورة:

1-Synthesis and characterization of organic poly ( 3,4 - ethylene dioxythiophene ) -polystyrene sulfonate ( PEDOT : PSS ) and study of its electrical properties.

2-Study of the activity of the Adropin hormone and some biochemical variables in patients with Diabetic nephropathy in Kirkuk city.

3-It is a great to inform you that your manuscript entitled " A novel three - step for the synthesis of organic reduced Graphene Oxide Nanosheets as a water - soluble material with high electrical conductivity " has been accepted and considered for publication in Internation.

4-Synthesis some new Pyrazoline derivatives derived from Ibuprofen.

5-Separation of the chemical components of the oil residues in the Kirkuk oil wells and studying them spectrally.