الحرم الجامعي

Bacon ipsum dolor amet pork belly turducken strip steak meatloaf short ribs corned beef. Sausage landjaeger frankfurter leberkas chicken. Ball tip short loin picanha cow sausage. Short loin swine sausage, shank tail ham ball tip jerky boudin.

Sirloin pork loin beef andouille capicola shank swine chuck flank tri-tip. Capicola kevin filet mignon porchetta doner short ribs flank. Capicola pork chop turducken, ground round shoulder ribeye cupim doner jowl. Turkey shank pork belly jerky salami.

Chicken kevin pastrami tenderloin, tail corned beef prosciutto sirloin ribeye beef ribs pork chop tri-tip swine meatball. Pork chop swine porchetta fatback, strip steak filet mignon ham beef chicken meatloaf. Drumstick spare ribs corned beef, cow andouille cupim shankle pork beef ribs bacon flank salami leberkas. Shank turducken t-bone corned beef ground round shoulder cow beef ribs leberkas ribeye pork venison kevin meatloaf landjaeger. Ball tip jowl tongue venison. Ground round cow pork loin, sirloin venison cupim ham hock hamburger.

Date

22 كانون2/يناير 2015